JM Dating - шаблон joomla Скрипты

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Love story !

Love Story

Consultanta Gratuita 24/7: +4 (0747) 969 228 

Serviciile mele

Nimeni nu a fost nemulțumit de serviciile mele la care la care depun suflet și credință și nu au avut îndoieli de prezicerile mele și, dupa cum v-am spus, nu puține au fost cazurile pe care le-am avut de-a lungul vietii și le-am dus dus până la capăt cu succes.

 Citesc aura, campul energetic ce inconjoara fiecare fiinta, putand observa in aceasta informatii despre viata persoanei. Ved imagini in aura si in functie de locul si distanta fata de trupul fizic, pot determina timpul in care s-a petrecut sau se va petrece ceea ce vede. .

Ajut oamenii chiar si de la distanta, telefonic, pe baza datelor personale si a numelui de botez, cu harul, priceperea dobandita de-a lungul anilor dar si cu cele mai puternice si binecuvantate leacuri si plante sfintite. Detin cele mai autentice si puternice dezlegari de farmece si blesteme .

Telefon 24/7 : 0747 969 228

Am experienta in magie alba, am rezolvat multe cazuri cu probleme de familii, de boli, de dragoste, am redat sporul in case si in afaceri, noroc in viata, am scapat multe suflete nevinovate din robia pacatului, a blestemului, a deznadejdei, am readus dragostea in suflete impietrite,am impreunat familii dezbinate, am redat fertilitatea si virilitatea acolo unde s`au pierdut sau nu au fost niciodata, am starpit boli incurabile,am vindecat depresii alcoolici, dependenta de droguri, am dezlegat cununii care au fost legate, am scos argintul viu, am ajutat la reusirea examenelor , am indepartat piedici si cumpene din viata oamenilor.

De ce tamaduitoarea Maria?

Sunt trimisă de Dumnezeu şi cred în El! Dumnezeu este un duh al Universului şi există oriunde. Dar nu s-a arătat pe pământ. El şi-a trimis fiul născut din pântec. Însă tot ceea ce este scris de Dumnezeu, nu schimb! Nimic din ce aflu din cărţile mele. Eu le spun oamenilor: “Aşa ţi-a fost scris!”